Verdubbel Jouw Conversies met Conversiegerichte Copywriting

Voor Productpagina’s, Landingspagina’s en Blogposts

Copywriting is een luxe woord voor tekstschrijven. Bij copywriting wordt meer gespeeld met woorden, er wordt nog meer gedacht besteedt aan het verhaal van het bedrijf. De doelgroep wordt specifiek door middel van tekst benaderd. Door de teksten moeten mensen gestimuleerd worden om acties te ondernemen. De teksten zijn gemaakt om twijfel van bezoekers weg te nemen en ze te overtuigen om actie te ondernemen.

Of dat nu gaat over het kopen van een product, aanvragen van een offerte of het opbellen van jouw bedrijf.

Door een duidelijke uitleg te geven, maar ook door in te spelen op de onbewuste gevoelens en gedachten van bezoekers. Met een mooi woord neuromarketing.

Veel neuromarketing technieken worden door middel van teksten geuit. Copywriting is de essentiële manier waarop je denkfouten van mensen kunt stimuleren op een onopvallende manier. Het speelt dus een belangrijke rol als je van bezoekers klanten wilt maken.

Resultaten van een Conversiegericht Ontwerp

Hieronder kan je het verschil zien tussen een website met normale teksten en conversiegerichte teksten:

Van 0,75% naar 1,25% conversie (+66%) – Offerte Aanvragen Pagina

Van 1,50% naar 2% conversie (+33%) – Offerte Aanvragen Pagina

+32% Voor Leadgeneratie Pagina

Hoe het Werkt

Hieronder staat in 3 eenvoudige stappen beschreven hoe het proces werkt.

Data

We installeren software op de website of shop om data te verzamelen over het gedrag van gebruikers. Denk hierbij aan: analytics, heatmaps, opnames van bezoekers, etc.

Analyse maken

Op basis van deze informatie en onze expert ervaring ontwikkelen we een analyse van alle sterke en zwakke punten van alle teksten. Deze analyse wordt per pagina of per funnel gemaakt.

Prioriteren

De analyse wordt vervolgens omgezet in een prioritering. Daarbij kijken we naar de potentiële opbrengst van een verandering, de tijd die het kost om deze te implementeren, mensen die ervoor nodig zijn, etc.

Adviesrapportage

Wat je als klant uiteindelijk ontvangt is één complete adviesrapportage. Geen ellenlang rapport, maar een geprioriteerde lijst waarop precies staat wat het eerste punt is om mee te beginnen.

Implementatie

Op basis van het adviesrapport gaan we aan de slag om de website of shop aan te passen. We verbeteren de teksten, zodat de conversie flink stijgen. Een conversiestijging van 10% is niet ongebruikelijk.

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.