Op zoek naar online marketing voor uitvaartverzorging? Klik Proces is jouw partner. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij deskundigen op het gebied van online marketing voor uitvaartverzorging. Door onze doeltreffende aanpak brengen we jou naar de online top. We gebruiken allerhande manieren van online marketing, zoals SEO, Google Adwords en conversie optimalisatie. Kies er nu voor om jouw winst een boost te geven en maak een afspraak met ons!

Voordelen van Klik Proces

Unieke content van hoge kwaliteit

Voor alle klanten lezen we ons goed in. Op basis van jouw verlangens en van jouw doelgroep schrijven we creatieve content van hoge kwaliteit. 

Bewezen online marketing methodes

Bij Klik Proces zijn we altijd bezig met het ontwikkelen en uittesten van nieuwe online marketing methodes. We blijven bovendien te allen tijde up-to-date met betrekking tot al het nieuws op internet gebied. Op die manier lopen we te allen tijde voorop en gebruiken we marketing trends die bewezen resultaat opleveren. 

Niet vast aan een contract

Omdat we alle vertrouwen in onze klanten hebben werken we totaal zonder contract. Zo zit je nergens aan vast.

Objectieve doelstellingen halen

We gaan aan de slag op basis van jouw winst en omzet doelen. Daarom hebben we objectieve doelstellingen die we maandelijks monitoren. 

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij hebben ruim 8 jaar ervaring met online marketing. In deze tijd hebben we heel veel geleerd. Bovendien hebben we uitermate adequate online marketing ontwikkelingen ontwikkeld die praktisch niemand toepast.

SEO

Over SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine Optimization We creëren nieuwe content om jouw site hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen, we verbeteren de techniek van jouw site en zorgen dat er meer links naar jouw site komen. 

Content

Google waardeert een website met originele content met waardevolle informatie. Onze schrijvers schrijven aantrekkelijke teksten die zowel door doelgroep als door Google gewaardeerd worden. 

Linkbuilding

Linkbuilding is er voor zorgen dat jouw website relevante links krijgt vanuit blogs, fora en andere soorten websites. Door linkbuilding komt jouw site hoger in Google te staan. 

Het onderzoek

We doen eerst grondig onderzoek, voordat we jouw pagina’s schrijven. Gedurende het onderzoek komen we er achter wat jouw doelgroep aanspreekt, wat hun verlangens zijn en wat voor een zoekwoorden ze gebruiken. We doen bovendien onderzoek naar je producten of je diensten en naar je concurrenten. Dankzij het onderzoek komen we erachter de beste zoekwoorden om op jouw pagina’s te gebruiken. Ook ontdekken we welke informatie jouw potentiële klanten nodig hebben om tot een aankoop of tot het invullen van een offerteformulier over te gaan.

Techniek

Heb je een site met fantastische inhoud en veel links? Mooi, maar je bent er nog niet. De techniek van je website moet ook in orde zijn. Bezoekers en Google hebben een hekel aan slecht werkende techniek, items in je menu die niet werken etc. Websites met slechte techniek komen daardoor lager in de zoekresultaten terecht. Door technische wijzigingen door te voeren of een volledig nieuwe site te bouwen, zorgen we dat Google jouw site hoger zal waarderen. 

Conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie worden de bezoekers op je site ook echt jouw klanten. Je opbrengsten gaan daarom omhoog. Door jouw website aantrekkelijker te maken en te zorgen dat de website makkelijker te navigeren is, gaan de bezoekers veel sneller over tot een aankoop of het invullen van een offerteformulier.

Social media

Tegenwoordig is het groot belang om als onderneming present te zijn op social media. Hiermee maak je eenvoudig een verbinding met je klanten. Klik Proces zorgt dat jouw onderneming zich op social media optimaal profileert. We maken bovendien advertenties op social media, waarmee je meer klanten krijgt.   

Google Adwords

Bijna iedereen die gebruik maakt van internet, zoekt via Google. Het is vandaar aantrekkelijk om te adverteren op Google. De advertenties staan bovenaan, dus iedereen die op een bepaald zoekwoord zoekt, ziet de advertenties. Wij kijken op welke zoekwoord het beste is voor uw bedrijf om op te adverteren. Hoe meer concurrentie er op een specifiek zoekwoord is en hoe meer mensen erop zoeken, hoe hoger de kosten van een Google Adwords campagne. Wij zoeken daardoor naar de ideale kosten/kwaliteit-verhouding en schrijven de advertentie zo dat het potentiële klanten over de streep trekt.