Seo Afbeelding

Wat houdt seo afbeelding in

Afbeeldingen zijn net zo belangrijk als tekst en videocontent op een website. Google vindt het belangrijk dat websitepagina’s zo goed mogelijk voor een bezoeker te lezen en begrijpen zijn. Het algoritme van Google is ingesteld om pagina’s te vinden die zo goed mogelijk aansluiten op de zoekopdracht van mensen.

Waarom is het belangrijk

Het is belangrijk dat de afbeeldingen op de juiste manier worden geïmplementeerd in de website. De afbeeldingen moeten een alt-tekst meekrijgen, de bestandsnaam is belangrijk en de afbeelding moet ook niet te groot zijn qua bestandsformaat. Er zijn heel veel factoren waarop gelet moet worden bij het invoegen van afbeeldingen. Google bots kunnen het beste tekst uitlezen, het is dus van belang dat de techniek achter een afbeelding goed in elkaar zit. Hierdoor kan Google ook een afbeelding goed kan begrijpen en dit in verband kan brengen met de inhoud van de website.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.