SEO Check

Wat houdt seo check in 

Een SEO check is een ander woord voor een SEO analyse of een SEO audit. Het houdt in dat de website wordt geanalyseerd op basis van de bekende SEO punten. Dit zijn allerlei aspecten die belangrijk zijn voor het algoritme van Google. De verbeterpunten van de website op het gebied van SEO worden door deze check in kaart gebracht. Jij beslist vervolgens welke punten je wilt gaan aanpakken om de organische online vindbaarheid van de je website aan te pakken.

Waarom is het belangrijk

Door middel van een SEO check kom je erachter waarom jouw website op het moment nog niet de beste zoekposities binnen Google heeft. Dit kan aan allerlei verschillende aspecten van de website liggen. Door een SEO check komen alle zwakke punten van de website naar boven en weet je precies waaraan gewerkt moet worden. Doordat je als het ware een nul analyse hebt uitgevoerd weet je straks ook beter de resultaten te meten.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.