SEO expert in Deventer

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO expert geeft je site een boost. Zoek je een SEO specialist in Deventer? Klikproces is de SEO specialist in Deventer die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Research door een SEO specialist in Deventer

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Site techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder site techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en site snelheid. Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw site meer. Bovendien is je site zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet iedere relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Originele content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze aanpak is voor elke bedrijfstak inzetbaar. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.