SEO expert in Emmen

Het is belangrijk dat je bedrijf op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO deskundige in Emmen helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO deskundige in Emmen. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populairop het internet

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze methode is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Website techniek

Waarom scoren bepaalde websites hoger in Google dan andere websites? Daar zijn diverse redenen voor. Google kijkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Een langzame website, onnodige code en verkeerd opgebouwde URL’s zijn voor Google negatieve signalen.

Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor jouw website beter scoort in de zoekresultaten van Goog;e. Een goed werkende website, komt bovendien veel betrouwbaarder over op jouw bezoekers en is makkelijker vriendelijker. Jouw bezoekers zullen daardoor ook sneller producten via jouw website kopen of offertes op jouw site invullen.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Onderzoek door een SEO specialist in Emmen

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.