Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO deskundige in Enschede helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO deskundige in Enschede. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming onovertroffen populair online.

Research door een SEO expert in Enschede

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Site techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid. Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je site zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Elke link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Ruim 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Exclusieve content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes verzekerd. Onze methode is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.