SEO expert in Gouda

Het is belangrijk dat je onderneming op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO specialist in Gouda helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Gouda. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming ongekend populair online.

Onderzoek door een SEO specialist in Gouda

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora krijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

De techniek van websites verbeteren

Waarom scoren sommige websites hoger in Google dan andere websites? Daar zijn verschillende redenen voor. Google kijkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Een trage website, overbodige code en fout opgebouwde URL’s zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij beter scoort in de zoekresultaten. Een website die goed werkt, komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gebruiksvriendelijker.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO expert actief  zijn, hebben we een methode ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw onderneming naar de top, in welke branche jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Exclusieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.