SEO expert in Hilversum

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je website een boost. Zoek je een SEO specialist in Hilversum? Klikproces is de SEO expert in Hilversum die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora verkrijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw site een hogere positie in Google. Elke link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Originele content

We schrijven voor iedere klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Ruim 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO expert actief  zijn, hebben we een methode ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw onderneming naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Research door een SEO specialist in Hilversum

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Website techniek

Waarom scoren bepaalde websites hoger in Google dan andere websites? Daar zijn verschillende redenen voor. Google kijkt bijvoorbeeld hoe het gesteld is met de techniek van een website. Een trage website, overbodige code en fout opgebouwde URL’s zijn voor Google slechte signalen. Wij verbeteren de techniek van een website, waardoor hij beter scoort in de zoekresultaten. Als u een website heeft die goed werkt, komt uw bedrijf bovendien veel betrouwbaarder over en is makkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.