SEO expert in Tilburg

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO deskundige in Tilburg? Klikproces is de SEO deskundige in Tilburg die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Research door een SEO expert in Tilburg

Als SEO specialist beginnen we eerst met een research. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Site techniek verbeteren

Klik Proces verbetert de techniek van je website. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we onnodige code verwijderen, een duidelijke sitestructuur maken en de snelheid van je website verhogen. Dit zorgt ervoor dat jouw website in de zoekresultaten stijgt, omdat Google een website met goede techniek waardeert.

Voor bezoekers zien een goed werkende als site betrouwbaar. Het is bovendien makkelijk te gebruiken. Hierdoor gaan bezoeker sneller tot een aankoop of het invullen van een offerte over. Een betere techniek leidt tot een hogere omzet.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Meer dan 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Unieke content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens unieke content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO deskundige werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkmethode helpen we jouw onderneming naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.