Ben je op zoek naar een seo specialist die jouw website kan optimaliseren voor Google? Seo expert Klik Proces doet meer dan websiteteksten volstoppen met zoekwoorden die je zelf ook wel kan optrommelen.

Door middel van het toepassen van de juiste techniek, het maken van waardevolle content en het verkrijgen van relevante linken naar jouw website, zorgen we ervoor dat de site hoger in Google komt te staan. Dat betekent meer websiteverkeer, meer klanten en meer omzet.

We stellen graag een persoonlijk lange termijn plan voor jouw website op. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan! Wij gaan graag voor je aan de slag.

SEO Expert Klik Proces gaat als volgt te werk

Om jouw website hoger in Google te krijgen, passen we onze kennis en expertise toe. Hierdoor ervaar je binnen enkele weken al resultaat.

Als seo consultant weten we precies wat er nodig is om jouw website positie in Google te beïnvloeden. We doorlopen hierbij altijd de volgende stappen:

Het uitvoeren van uitgebreide onderzoeken
Een (zoekwoorden)onderzoek is van cruciaal belang in het seo proces. Het vormt de basis van het het complete seo plan op langere termijn. Bij het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek kruipt de seo specialist volledig in jouw bedrijf.

Wij bekijken het zoekverkeer van (potentiële) klanten en doen onderzoek naar producten, diensten, klanten en concurrenten. Zo komen we erachter welke woorden jij moet gebruiken in je websiteteksten om boven je concurrenten uit te stijgen in Google.

Het opstellen van een duidelijke planning
De seo specialist stelt vervolgens een planning op waarin exact aangegeven wordt welke werkzaamheden op welk moment uitgevoerd worden. Op deze manier werken wij toe naar een gezamenlijk doel en geven we jou meer overzicht en duidelijkheid voor je bedrijf.

Het creëren van unieke content
Het produceren van aantrekkelijke teksten die je raken, is een ambacht. De tekstschrijvers van Klik Proces hanteren de schrijfstijl die past bij jouw organisatie. Ze houden daarnaast altijd jouw bedrijfsdoelen in hun achterhoofd.
Als seo specialist houden we uiteraard rekening met de relevante zoekwoorden. Deze worden op een nette manier in de teksten verwerkt. Tot slot versterken wij de teksten met bijpassend beeld- en/of videomateriaal.

Het uitvoeren van linkbuilding technieken
We laten relevante websites, blogs en fora naar jouw website linken. Het doel van linkbuilding is nog meer bezoekers naar jouw website aantrekken en nog meer stijgen in Google.

Iedere relevante externe link die een verwijzing naar jouw website stuurt, ziet Google als een extra stem dat jouw website een belangrijke website is. En een belangrijke website komt hoger in Google te staan.

Gebruik maken van de juiste websitetechnieken
Seo is meer dan het doen van een zoekwoordenonderzoek, het verzamelen van linken en het produceren van relevante content. Het is ook belangrijk om de juiste websitetechnieken toe te passen. Google beoordeelt websites onder andere op websitesnelheid, de opbouw van URL’s en codes.

Als seo consultant helpen we je graag om technische wijzigingen door te voeren op je website. We zijn ook in staat om een volledig nieuwe website te bouwen.

Voortgang rapporteren
Als seo expert is het uiteraard ook onze taak om jou op de hoogte te houden van de voortgang van jouw website. We rapporteren jou, afhankelijk van je wensen, wekelijks, maandelijks of per kwartaal. In de rapportage informeren we je over de uitgevoerde werkzaamheden en het resultaat dat jouw website behaald heeft.

De voordelen van Klik Proces

Je besteedt SEO uiteraard het liefste uit aan een bedrijf dat de juiste expertise bezit en dat ook te vertrouwen is. Klik Proces bezit deze eigenschappen en denkt ook met je mee. Daarnaast word je door ons op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden.

Jarenlange ervaring
Al een aantal jaren is ons gehele team bezig met sites, zoekmachines, bezoekers, testen en meten. Na al die jaren kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

Werkend vanuit jouw bedrijfsdoelen
Het structureel verbeteren van een website, is alleen mogelijk wanneer de gehele bedrijfsvoering daarop ingericht is. Soms lopen projecten vast, omdat het bedrijf niet goed ingericht is op de te hanteren strategie. Om die reden stellen wij altijd een concrete strategie en een stappenplan op, die passen binnen jouw bedrijfsvoering.

Betrouwbare, bewezen werkende werkwijze
Wij hebben door de jaren heen al veel projecten uit mogen voeren voor veel verschillende soorten klanten. Voor vele websites hebben we een bijzonder goed resultaat neergezet. Hierdoor hebben we een bewezen werkwijze kunnen ontwikkelen die we ook graag voor jouw organisatie toepassen.

Niet aan een contract vast
Bij Klik Proces geven we je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang de samenwerking duurt. Je zit niet aan een contract vast en kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over onze werkwijze en lang bij ons blijft.

Heldere, feitelijke rapportages
Op de hoogte gehouden worden met (door software gegenereerde) feitelijke informatie? Wij vertellen je eerlijk en door middel van objectieve rapportages wat de voortgang is van je project. Je kunt zelf bepalen of dat binnen het gestelde plaatje past.

Klik Proces team
Klik Proces is een online marketing bureau dat bestaat uit een team met medewerkers die allemaal hun eigen specialiteiten bezitten. Dit team gaat te allen tijde doelgericht te werk om groei te realiseren voor jouw organisatie.

De ervaring van één van onze klanten

Meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen.

Voor een van onze websites wilden wij een nieuw design laten maken, maar gaande weg onze kennismaking bleek dat we niet alleen het design moesten aanpakken, maar ook ‘de fundering’.

Onze huidige site was destijds een redelijke site welke met een aantal zoekwoorden goed werd gevonden op internet maar hierin viel volgens Klik proces nog veel te verbeteren.

Na enige twijfel zijn we mede op hun advies de site gaan herschrijven en opnieuw inrichten.

Met als resultaat meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen. Kortom een geweldig resultaat!

De aanpak is duidelijk, concreet en meetbaar.

Ronald Barendse – Eigenaar www.lekkagevinden.nl

Ons volledige dienstenpakket

Wil je naast seo ook andere online marketing activiteiten uitbesteden? Naast de werkzaamheden die wij als seo consultant uitvoeren, kun je ook bij Klik Proces terecht voor de volgende diensten:

  • Conversieoptimalisatie
  • Social media
  • Analyses

Om welke reden ben jij op zoek gegaan naar ons? Neem contact met ons op voor een adviserend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Eindresultaat

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de rode lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.