Seo leadgeneratie

Wat houdt seo leadgeneratie in

De term leadgeneratie gaat over het werven van potentiële klanten. Dit gebeurt meestal via een website maar kan ook via social media gebeuren. Een lead is een potentiële klant die geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Vaak worden leads aangetrokken door een gratis weggever of kunnen ze zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Websites die gericht zijn op leadgeneratie geven vaak de mogelijkheid aan bezoekers om hun gegevens achter te laten.

Waarom is het belangrijk

Een website zonder doel is eigenlijk nutteloos. Wanneer je website niet actief inzet, blijft het een online visitekaartje. Voor veel bedrijven is het daarom interessant om hun website in te zetten voor leadgeneratie. Uiteraard vraagt het veel aanpassingen om je website te veranderen van een informatieve website naar een leadgeneratie website. Daarentegen kan het veel tijd en geld besparen om leads binnen te halen en zijn de leads die binnekomen als warm.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.