Seo Linkbuilding België

Wat houdt seo linkbuilding België in

Linkbuilding betekent dat je actief aan de slag gaat met het verkrijgen van links op externe websites. Het houdt in dat websites die vergelijkbaar zijn met jouw websitecontent een link op hun website plaatsen naar jouw website. Dit is essentieel wanneer je een goede positie wilt veroveren in zoekmachines. Google ziet deze linkjes namelijk als een stem van iemand. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website ziet.

Waarom is het belangrijk

Op dit moment hecht Google de meeste waarde aan de techniek van de website en de externe links. Hoe meer websites naar jouw website linken, hoe belangrijker jouw website wordt. Elke link levert als het ware punten op. Je kunt je voorstellen dat wanneer NU.nl een link naar jouw website plaatst, je gelijk een mooie positie in zoekmachines krijgt. NU.nl is namelijk een website met een hoge domain authority, daardoor levert een link van deze website veel punten op. Hoe relevanter de link, hoe beter! Linkbuilding is dus zeker een activiteit om in te investeren.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.