Wil door het aanschaffen van een seo pakket hoger in Google komen te staan met je website? Klik Proces past de juiste techniek toe, maakt waardevolle content en verkrijgt linken naar jouw website. Hierdoor rankt je website hoger in Google. Dat betekent automatisch ook meer websiteverkeer, meer klanten en meer omzet.

Ben je op zoek naar een seo werkwijze die aansluit op jouw organisatie? Doordat je bij Klik Proces zelf je seo pakket samenstelt, heb je altijd een pakket op maat. We stellen een persoonlijk lange termijn plan voor jouw website op. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan! Wij gaan graag voor je aan de slag.

Voordelen voor jou

– Jarenlange ervaring
– Werkend vanuit jouw bedrijfsdoelen
– Bewezen werkwijze
– Geen contracten
– Objectieve rapportage
– Ervaring in meer dan 100 branches
– Al meer dan 140 klanten geholpen

seo-pakket

Het SEO stappenplan dat we samen met jou doorlopen

Om jouw website beter op de kaart te zetten, passen we een bewezen werkend stappenplan toe voor jouw website. Profiteer van onze kennis en expertise:

1. We beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek
Het (zoekwoorden)onderzoek speelt een cruciale rol in het seo proces. Het vormt de basis van het algehele seo plan voor de toekomst. Tijdens het zoekwoordenonderzoek kruipen we volledig in de huid van jouw (potentiële) klanten. We doen een onderzoek naar hun zoekverkeer: internationaal, nationaal of lokaal.

Ook doen we een grondig onderzoek naar je producten en/of diensten, klanten en concurrenten. Met al deze kennis weten we welke zoekwoorden jij op je website moet gebruiken om te ranken in Google.

2. Vervolgens stellen we een duidelijke planning op
Wanneer het zoekwoordenonderzoek afgerond is, stellen we een planning op waarin we efficiënt aangeven welke activiteiten we op welk moment gaan uitvoeren. Samen werken we op een duidelijke en overzichtelijke manier aan een gezamenlijk doel.

3. We creëren passende content
Om in Google te stijgen op zoekwoorden in jouw branche, is content benodigd. Met content bedoelen wij teksten, afbeeldingen en video’s. Klik Proces gaat aan de slag om teksten, afbeeldingen en video’s te creëren. Om te stijgen in Google, worden er in de content relevante zoekwoorden verwerkt. De teksten zijn uiteraard volledig ingericht op de doelgroep.

4. We zorgen voor linkverwijzingen naar jouw website
Om nog hoger in de zoekmachine te ranken, zijn relevante linkverwijzingen naar je site nodig. Wij weten welke methoden werken om vanuit relevante websites, blogs en fora linken naar jouw website te verkrijgen. We laten Google hiermee zien dat jouw website een belangrijke website is die hoog in de rankings thuishoort.

5. De nodige technische wijzigingen worden doorgevoerd
Het is belangrijk bij seo dat de juiste website technieken gebruikt worden. We checken daarom de websitesnelheid, opbouw van URL’s en codes. We helpen je ook bij het doorvoeren van technische wijzigingen op je website. Het bouwen van een hele nieuwe website kan ook een mogelijkheid zijn.

6. We rapporteren je
We vinden het belangrijk dat jij te allen tijde op de hoogte bent van de seo werkzaamheden die wij uitvoeren. Dit doen we door je wekelijks, maandelijks of per kwartaal een duidelijke rapportage op te sturen.

Kortom, Klik Proces regelt het gehele seo pakket voor jouw organisatie. Met positief resultaat. En jij bespaart tijd die je heel goed aan andere zaken kan besteden binnen jouw organisatie.

SEO pakketten op maat

Iedere organisatie is anders en voor de ene website zijn meer seo werkzaamheden nodig dan voor de andere website.

We adviseren je graag welke seo werkzaamheden nodig zijn voor jouw website. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk seo pakket samen.

Je weet vooraf welke werkzaamheden onderdeel zijn van dit pakket. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang van alle werkzaamheden.

seoWaarom je voor Klik Proces kiest en niet voor een andere partij

Klik Proces is een seo partij die met jou meedenkt. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij heel veel verstand van seo. We voeren de werkzaamheden uit het seo pakket uit die nodig zijn om jouw website te laten scoren. Dit doen we netjes en met positief resultaat.

Ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van een seo campagne
Al jarenlang is ons gehele team bezig met sites, zoekmachines, bezoekers, testen en meten. Na al die jaren kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

Werkend vanuit jouw organisatiedoelen
Het structureel verbeteren van een website, is alleen mogelijk wanneer de gehele bedrijfsvoering daarop ingericht is. Soms lopen projecten vast, omdat het bedrijf niet goed ingericht is op de te hanteren strategie. Om die reden stellen wij altijd een concrete seo strategie en een seo stappenplan op, die passen bij jouw persoonlijke bedrijfsvoering.

Een bewezen werkende seo campagne
In de afgelopen jaren hebben we al veel projecten uit mogen voeren voor diverse klanten. Voor veel verschillende typen websites hebben we een uitstekend resultaat neergezet. Hierdoor hebben we een bewezen werkend seo stappenplan kunnen ontwikkelen die we ook graag voor jouw organisatie toepassen.

Niet aan een contract vast
Bij Klik Proces kun je de samenwerking stoppen wanneer je niet tevreden bent. Je zit bij ons niet aan een contract vast. Dit is mogelijk door de grote hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben.

Heldere rapportages
Wil je graag door ons op de hoogte gehouden worden met (door software gegenereerde) feitelijke informatie? Wij vertellen je eerlijk en door middel van objectieve rapportages wat de voortgang is van je seo campagne.

Klik Proces team
Klik Proces is een seo bureau dat bestaat uit een team met medewerkers die allemaal hun eigen specialiteiten bezitten. Het Klik Proces team gaat te allen tijde doelgericht te werk om groei te realiseren voor jouw organisatie.

Review van een klant

Meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen.

Voor een van onze websites wilden wij een nieuw design laten maken, maar gaande weg onze kennismaking bleek dat we niet alleen het design moesten aanpakken, maar ook ‘de fundering’.

Onze huidige site was destijds een redelijke site welke met een aantal zoekwoorden goed werd gevonden op internet maar hierin viel volgens Klik proces nog veel te verbeteren.

Na enige twijfel zijn we mede op hun advies de site gaan herschrijven en opnieuw inrichten.

Met als resultaat meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen. Kortom een geweldig resultaat!

De aanpak is duidelijk, concreet en meetbaar.

Ronald Barendse – Eigenaar www.lekkagevinden.nl

Neem vandaag nog contact met ons op

Heb je vragen over onze seo pakketten? Wil je weten wat er nodig is voor jouw website? Neem contact met ons op voor een adviserend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.