Wil je met je website te vinden zijn in Google en ben je op zoek naar een SEO strategie die werkt? Dan moet je bij Klik Proces zijn.

Wij zorgen er met de juiste zoekwoorden, linken en techniek voor dat je website hoger in Google rankt. Dit betekent dat je website vindbaar is, dat je meer websitebezoekers krijgt en dat je zeer waarschijnlijk meer omzet maakt.

Wil je meer weten over ons seo plan? Lees dan snel verder, of vraag direct een offerte aan!

Wat de seo strategie van Klik Proces bijzonder maakt

Wanneer je ervoor kiest om je seo strategie uit te besteden aan een extern online marketing bureau, wil je er wel zeker van zijn dat het goed gebeurt. Wij stemmen ons seo plan volledig af op jouw wensen en houden je op de hoogte van de voortgang.

Jarenlange ervaring
Al jarenlang is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Na al die jaren kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden (die bijna niemand toepast) en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

Vanuit jouw bedrijfsdoelen
De vindbaarheid en effectiviteit van een website structureel verbeteren kan alleen, wanneer de bedrijfsvoering daarvoor is ingericht. Te vaak zien we projecten vastlopen, omdat het bedrijf niet goed is ingericht op de te hanteren strategie. Daarom stellen we altijd een concrete strategie en een stappenplan op, die passen binnen jouw bedrijfsvoering.

Werkend seo plan
Voor vele websites is door Klik Proces een bijzonder goed resultaat neergezet. Dankzij de vele jaren ervaring, projecten en testen hebben we een bewezen werkend seo plan ontwikkeld. Deze werkwijze kan in iedere branche worden toegepast om websites te verbeteren.

Zonder contract
Contracten, Nee! Dat is voor bedrijven die te weinig waarde toevoegen. Voor bedrijven die geen vertrouwen in elkaar hebben. Bij ons hoef je NOOIT een contract af te sluiten. Je kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt.

Rapportages
Wij kunnen veel vertellen en doen, maar met een objectieve rapportage weet je zeker dat het feitelijke informatie is. Dat je weet wat de voortgang is en of dat binnen het gestelde plaatje past. Daarom ontvang je altijd objectieve (door software gegenereerde) rapportages. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of een second opinion aanvragen. Graag zelfs! Ons resultaat zal voor zich spreken.

Team van Klik Proces
Jaren geleden als zzp’er begonnen die tijdens zijn studie wat bijverdiende. Daarna de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen. Nu weer een aantal jaar verder zitten we met een prachtig team te werken in ons kantoorpand in Bodegraven.

seo-strategieOns stap-voor-stap SEO plan voor jou

Om jouw website beter vindbaar te maken, passen we een bewezen werkend seo plan toe waar jouw website na enkele weken al resultaat uit haalt. Profiteer van onze kennis en expertise:

1. Zoekwoordenonderzoek
Wij beginnen ieder seo plan met een zoekwoordenonderzoek. Dit zoekwoordenonderzoek vormt de basis voor de rest van de seo strategie. Tijdens het zoekwoordenonderzoek kruipen we volledig in de huid van jouw (potentiële) klanten. We doen een onderzoek naar hun zoekverkeer: internationaal, nationaal of lokaal.

Ook onderzoeken we je producten en/of diensten, klanten en concurrenten. Hierdoor weten we welke woorden jij op je website moet gebruiken om in Google te ranken.

2. Planning
Hierna maken we een planning waarin we op een rijtje zetten welke werkzaamheden we wanneer uit gaan voeren. Het bieden van duidelijkheid en overzicht vinden wij belangrijk. Samen werken we toe naar een gezamenlijk doel.

3. Content creatie
Content speelt een belangrijke rol binnen de seo strategie. Onder content vallen zowel teksten als afbeeldingen en video’s. Het team van Klik Proces gaat aan de slag met content creatie voor jouw website die gericht is op jouw doelgroep.

4. Linkbuilding
Om nog meer in Google te kunnen stijgen, zijn relevante linken naar je site benodigd. Google ziet een website die linken binnenkrijgt namelijk als een kwalitatieve website die hoog in de resultaten hoort. Wij gaan netjes en efficiënt te werk om die linken te verkrijgen van relevante websites, blogs en fora.

5. Techniek
Ook de techniek van de website speelt een belangrijke rol in de seo strategie. Google vindt het belangrijk dat de juiste website technieken toegepast worden. Wij checken de websitesnelheid de opbouw van URL’s en bepaalde codes. We helpen je ook bij het doorvoeren van technische wijzigingen op je website. Het bouwen van een hele nieuwe website is ook een mogelijkheid.

6. Rapportages
We houden je op de hoogte van de seo werkzaamheden door je wekelijks, maandelijks of per kwartaal een rapportage toe te sturen.

Eindresultaat
Dit is de grafiek die jouw organisatie kan verwachten op het moment dat we starten met het bovenstaande seo plan. Kijk in het onderstaande voorbeeld naar de rode lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons nu starten met jouw persoonlijke SEO strategie

We kunnen vandaag nog starten met jouw seo strategie. Neem contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.