Linkbuilding Uitbesteden Vanaf 500 Euro Per Maand

Je bent opzoek naar een betrouwbaar linkbuilding bureau. Een linkbuilding partner in feite. Een partij waar je op kan vertrouwen.

Omdat je zelf eigenaar bent van een website of webshop of, omdat je een internet marketeer bent die linkbuilden niet ziet zitten.

Linkbuilding is een vervelend topic voor veel online marketeers.

Een noodzakelijk kwaad.

Noodzakelijk om te scoren in Google, maar ongrijpbaar, moeilijk, tijdrovend en saai.

Daarom ben je nu opzoek naar een linkbuilding bureau om alles aan uit te besteden.

Geen nood, daar zijn wij voor.

Je vindt hier dus ook geen informatie op vragen als wat is linkbuilding of hoe werkt linkbuilding.

Maar we leggen wel precies uit wat je kan verwachten als je ons inschakelt.

Linkbuilding Uitbesteden? Klik Proces Laat Mensen op Internet Over Jouw Bedrijf Praten

Klik Proces verkrijgt op veel verschillende manieren. Tientallen om precies te zijn.

Welke linkbuilding strategie we hanteren hangt van vele factoren af zoals concurrentie en budget. We stemmen met jou af wat je wensen en eisen zijn aan de campagne.

Is je budget klein (100 – 300 euro), maar wil je toch aan de slag om te starten te groeien? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van enkele directorie linken gecombineerd met het schrijven van enkele simpele artikelen.

Het is de meest eenvoudige manier van linkbuilding. Alleen helpt deze manier van linkbuilden niet altijd.

Hoe meer concurrentie er is op je zoekwoorden en in je branche, hoe minder dit type linken helpen.

Daarom zijn de meeste klanten zijn op zoek naar de echt kwalitatieve linken. Linken die altijd helpen met het beter scoren in Google. Een linkbuidling strategie die altijd veilig en effectief is.

Linken vanuit blogs, online magazines en andere websites die sterk gerelateerd zijn aan de diensten of producten die verkocht worden.

Backlinks die niet alleen zorgen voor een stijging in Google, maar ook direct bezoekers doorsturen.

Elke maand weer.

Om dat te bereiken nemen we dit proces voor je uit handen:

 • opzoeken van relevante websites
 • vinden van contactgegevens
 • contacteren van de websites
 • pitchen van jouw website
 • onderhandelen over de voorwaarden
 • overtuigen om naar jouw website te linken
 • opvolgen van e-mails
 • controleren van link plaatsingen
 • monitoren dat backlinks niet verwijderd worden

We hebben het daarmee dus niet over linkruilen, startpagina’s, PBN’s of artikelmarketing. We ontwikkelen alleen echte linken, vanuit belangrijke websites in jouw branche.

Hieronder is een voorbeeld te zien van een restaurant franchise formule die van 10 naar 80 linken is gegaan. Stuk voor stuk vanuit nieuws websites of foodbloggers.

Linkbuilding voorbeeld Ahrefs

Wij zorgen er altijd voor dat we links plaatsen die zo relevant mogelijk zijn. Dat wil zeggen dat de site waarop de link geplaatst wordt ook een binding heeft met je bedrijf. Het bedrijf bevindt zich bijvoorbeeld in dezelfde branche of geeft informatie over jouw diensten of producten.

We zijn op de hoogte van alle ins and outs op het gebied van linkbuilding. Onder andere met betrekking tot:

 • webshops en websites
 • het aantrekken van links
 • gastbloggen
 • Contacteren van bloggers en influencers
 • anchor text ratios
 • DA, PA, TF, CF en AR
 • Blog outreach op tientallen manieren

Uiteraard hebben we alle software in beheer die ervoor nodig is om op grote schaal linkbuilding campagnes te draaien. Honderden e-mails per dag versturen bijvoorbeeld. Of het opzoeken van 500 websites + contactinformatie over 1 onderwerp.

Wij hebben alles wat nodig is om op grote schaal kwalitatieve linken te krijgen.

Daarnaast zijn we altijd direct op de hoogte van updates die Google hanteert om een hoge kwaliteit van zoekresultaten aan bezoekers te presenteren. Ongeacht welk dier Google nu weer loslaat in de update dierentuin.

Naast ons werk voor klanten, hebben we websites in eigen beheer en houden we zelf een blog bij. Hierop passen we dezelfde linkbuildingtechnieken toe.

Bijvoorbeeld de onderstaande website die we in eigen beheer hebben en per maand tussen de 2.500 en 3.000 euro oplevert. Door eenmalig juiste manier van linkbuilden in te zetten, hebben we nu al een jaar niets meer aan de website gedaan. Hij scoort nog altijd net zo goed.

Voorbeeld eigen aanvragen website

We hebben de inbox van Gmail iets veranderd om onze website verborgen te houden

Wat Maakt Ons een SEO Linkbuilding Specialist?

Bij Klik Proces werken we met 11 medewerkers elke dag keihard voor onze klanten. Een belangrijk deel van die werkzaamheden bestaat uit linkbuilden. 4 van die 11 medewerkers zijn link builders. Gezamenlijk stellen we per klant een linkbuilding strategie op afhankelijk van het budget, branche en concurrentie.

Daarna gaan we aan de slag. En daar zit het specialisme in. Want de meeste partijen weten wel wat ze willen aan linken en waarom ze dat willen. Ze weten alleen niet goed hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen.

Hoe overtuig je een andere website om naar jou te linken? Of beter gezegd: hoe overtuig je de mensen achter een website om naar jouw website te linken?

Daar zit onze kracht.

Het op grote schaal draaien van linkbuilding projecten.

We hebben al contact met honderden bloggers en we versturen elke maand duizenden e-mails.

We weten wat je in je e-mail moet zetten en wat niet, hoe je mensen vindt en benaderd via social media.

Wat een creatieve, maar niet effectieve e-mail is en wat niet. Niet alle leuke e-mails leveren ook backlinks op.

Wat we ook weten is wanneer het slimmer is om te bellen om een backlink te krijgen en wanneer en simpelweg geld betaald moet worden.

Dat blijven we ook continu testen, want tactieken raken verzadigd en je moet altijd door blijven ontwikkelen.

Ons linkbuilding specialisme zit hem dus vooral in het hoe.

International Linkbuilden?

Oke dus jullie draaien Nederlandse linkbuilding campagnes. Maar met name webshops gaan steeds meer over de grens heen. Vaak begint de uitbreiden bij België waarnaar Duitsland snel volgt.

Daaruit volgt dan vanzelf de vraag:

Linkbuilden in België, doe jullie dat?

Ja linkbuilden in Belgie wel. Maar dan alleen in het Vlaams. Omdat die taal voldoende op het Nederlands lijkt om daarmee aan de slag te kunnen.

Linkbuilden in Duitsland doen we niet. We beheersen de Duitse taal helaas niet.

Naast Nederlands draaien onze linkbuilders ook campagnes in het Engels.

Garanties van Stijgingen in Google Krijg Je Niet

Wij garanderen je de allerhoogste kwaliteit linken passend bij jouw budget, in combinatie met een gestructureerde werkwijze. We doen niet zomaar wat, maar werken met één groot doel in ons achterhoofd. Jouw website moet gewaardeerd worden door Google, zodat deze een hogere positie in de zoekresultaten krijgt dan de websites van concurrenten.

Dat gezegd hebben kunnen we nooit stijgingen in Google garanderen. Wat we wel kunnen zeggen is dat we al voor zo’n 140 websites een linkbuilding succesvol hebben gestart (en soms al afgerond). Stuk voor stuk een succes.

Hoe We Meedenken

We werken graag vanuit jouw bedrijfsdoelen. Dat betekent dat we altijd uitgaan van jouw persoonlijke wensen en strategisch meedenken met jouw organisatie. Wij gaan zo te werk dat jij snel resultaat ziet. Samen komen we verder dan alleen.

De resultaten brengen we graag voor je in kaart. We delen een overzichtelijk document met je waarin je ziet welke linken wij geplaatst hebben. Daarnaast geven we uiteraard inzicht in de voortgang van de door jou gestelde doelen. Denk aan bezoekersaantallen en je positie in Google.

Het resultaat wat je kan verwachten:

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Linkbuilding Pakketten en Prijzen

Iedereen wil het graag weten: wat kost linkbuilden en hebben jullie hier vaste pakketten voor? Je komt ze immers overal tegen: X linken per maand voor bedrag Y gericht op Z aantal zoekwoorden.

Zo werken we helaas niet. Al onze linkbuilding campagnes zijn op maat gemaakt.

Maar we begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten.

Wat we wel kunnen zeggen is dat we geen campagnes draaien onder de 500 euro per maand.

Voor 500 euro per maand ontvang je de basis aan linkbuilding. Eenvoudige linken als startpagina’s en linkpartner linken.

Wil je kwalitatief sterken linken ontvangen, zoals bloggers en nieuwswebsites? Dan stijgt het bedrag al snel naar 1000 euro per maand of meer.

Is de opzet een echte grote campagne. Die aansluit bij TV of radio reclames bijvoorbeeld. Dan is 5000 euro per maand het minimum.

Zoals je kan begrijpen verschilt de impact van campagnes ook enorm.

Welk budget je ook hebt, we kunnen je altijd helpen een campagne op te zetten passend bij jouw budget.

Specifieke Vragen? Vraag het Onze Linkbuilding Experts

Wanneer je met specifieke vragen worstelt als hoe komt mijn concurrent aan zoveel links of ik kan geen linkparters vinden in mijn branche of de meeste gestelde vraag: hoe kan ik linkbuilding in een doodsaaie niche? dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.