20 Manieren om Snel Meer Bezoekers Naar Je Website te Krijgen

by Bart van der Meer maart 25, 2019
Meer bezoekers naar website

Ontdek Exact Hoe Je Vandaag Nog Meer Bezoekers Trekt Naar Je Website Via 20 Unieke Manieren Inclusief Voorbeelden.

20 Manieren om Snel Meer Bezoekers Naar Je Website te Krijgen

Hoi, mijn naam is Bart van Klik Proces en in deze video ga ik je meer dan 20 manieren geven hoe jij meer bezoekers naar je website of webshop kan krijgen. Hoe je meer traffic kan genereren en eigenlijk in zijn algemeenheid goeie marketing ideeën voor je website om nog meer bezoekers te verwelkomen. Dus als je op zoek bent naar heel veel website traffic tips, naar heel veel verschillende manieren om mensen naar je site te trekken en dat je zelf kan bepalen wat bij jou bedrijf, of jouw website of webshop past, dan zit je bij deze video helemaal goed. Maar, hou er wel altijd rekening mee dat verkeer trekken naar je website of shop niet een einddoel op zich is. Je wil natuurlijk alleen maar verkeer trekken wat ook daadwerkelijk voor winst zorgt of voor omzet zorgt.

Hou altijd dus in gedachten, wat is de kwaliteit van bepaalde verkeersbronnen en past dat wel bij het soort site of shop wat ik heb. Helaas kan ik je daar niet zo 1-2-3 mee verder helpen om te zeggen wat wel of niet past, dat hangt helemaal vanaf waar je actief in bent. Dus ik ga het aan jou overlaten om dat te bepalen. En de allereerste manier om meer verkeer naar je website te trekken, dat is natuurlijk SEO. Dat kan niet missen want dat is natuurlijk een dienst die wij verlenen, dus die ga ik als eerste noemen. En als je bezig bent met marketing van een website of webshop, dan ben je als het goed is sowieso al met SEO bezig. Maar ik ga je nu een paar snelle tips geven waar je over na kan denken om meer verkeer te trekken.

En het eerste is natuurlijk dat je goed je zoekwoorden moet hebben uitgezocht. Want als je niet weet waar mensen op zoeken, dan kan je ook geen verkeer trekken. Het tweede is dat je pagina’s gaat maken voor al die zoekwoorden. Heb je dat al? Weet je dat zeker? Ga het nog eens na. Zorg ervoor dat je alle diensten en alle producten die je hebt goed hebt beschreven. En ik heb natuurlijk nog veel meer video’s op dit kanaal staan waar ik je over allerlei dingen uitleg geef zoals linkbuilding en hoe je goeie teksten schrijft dus die kan je erbij pakken. Maar zorg ervoor dat je actief bezig bent en eigenlijk elke dag met het verbeteren van de teksten en het aantal pagina’s op je website of shop, want met elke nieuwe pagina of met elke verbeterde pagina trek je weer extra bezoekers aan voor niks. Dus hou je zoekwoorden in de gaten, maak regelmatig nieuwe pagina’s gericht op de nieuwe zoekwoorden. En hou je huidige pagina’s in de gaten, controleer de SEO-titel, controleer de kwaliteit van de pagina, zijn de afbeeldingen nog relevant, kloppen de video’s nog? En op die manier genereer je vanzelf meer traffic vanuit Google.

De tweede tip die ik je geef is doe outreach. En mocht je die term niet kennen, outreach is niks anders dan het proberen in contact te komen met iets of iemand anders. En outreach bedoel ik in dit geval het volgende mee, als je een website of shop hebt, en je hebt iets nieuws, bijvoorbeeld een nieuw blogbericht, of nieuwe producten, stuur dan een e-mail naar mensen of naar websites waarvan je redelijkerwijs kan inschatten dat die dat interessant vinden. Al zijn het er maar vijf, liefst meer want hoe meer mensen je benadert, hoe groter de kans dat er iemand reageert. Maar al zijn het maar vijf mensen, voor elke nieuwe blogpost die je maakt, die je e-mailt om ze op de hoogte te stellen dat je iets nieuws hebt geschreven wat ze waarschijnlijk interessant vinden. En als je dat structureel doet kan het niet alleen zorgen voor een hogere positie in Google langzaam maar zeker maar weet je ook zeker dat je weer een paar extra mensen hebt die waarschijnlijk jouw bericht gaan lezen.

Dus elke keer als je iets nieuws toevoegt aan je website of aan je webshop. Zorg ervoor dat je mensen daarvan op de hoogte stelt. En da’s niet zo ingewikkeld, als je namelijk gewoon Googelt op jou wonderwerp of Googelt op je product, dan zie je heel veel websites in Google die het over hetzelfde onderwerp hebben als waar jij het over hebt gehad, filter daar de concurrenten uit, want die wil je waarschijnlijk niet op de hoogte stellen en stuur de mensen die overblijven gewoon een simpel e-mailtje waarin je zegt; hey, ik heb een nieuw blogbericht geschreven, misschien vind je het interessant en klaar. Nou is outreach haast een vak apart dus er zijn betere strategieën voor die zorgen voor meer resultaat en daar hebben we andere video’s over om dat uit te leggen. Maar hou in gedachten, als je überhaupt wat mailtjes stuurt is dat altijd beter dan geen mailtjes en dat kan zorgen voor veel extra traffic naar je website.

Wordt actief op forums. En forums zijn niet voor iedereen geschikt, want in sommige branches of verticals zijn ze veel actiever dan in andere, maar heb je een huisdier, doe je iets met fitness of met gezondheid, ben je van het eten, nou ja bijna alles wat een hobby van iemand is, dan weet je zeker dat er forums van zijn waar mensen actief op zijn. Dus zorg ervoor dat je actief wordt op zo’n forum, meld je aan, ga vragen beantwoorden, start interessante discussies en zorg ervoor dat je een link naar je website hebt in je handtekening of dat je ‘m ergens plaatst waar dat relevant is. Niet alleen zorgt dat voor de algemene naamsbekendheid, maar die linken die naar je website gaan, die zorgen automatisch voor extra traffic naar je website als mensen dat interessant lijkt. Het kan zorgen voor credibility van jou, het kan zorgen dat je als expert of autoriteit wordt gezien en het kan gewoon echt zorgen voor extra traffic naar je website. Wil je precies weten hoe dat werkt of hoe je dat ook nog kan inzetten om je posities in Google te verhogen, daar hebben we een andere video over, dus verwijs ik je daar even naar, ik plaats de link in de beschrijving van YouTube en in ons blog.

En zoals je actief kan worden op een forum kan je ook actief worden op websites van concullega’s of van gerelateerde websites die regelmatig bloggen over onderwerpen die te maken hebben met jouw onderwerp. Want in een blogreactie kan je een link naar je website plaatsen en je naam wordt vaak een link naar je website en ook net als met forums kan je op die manier credibility opbouwen, je kan relaties aangaan met mensen. En lezers van het blog kunnen doorklikken naar je website indien dat relevant is. Dus blogreacties achterlaten die heel relevant zijn en die mensen helpen en waar ze echt wat aan hebben kan een hele goeie manier zijn om extra traffic te genereren naar je website of shop en het vinden van een blog is niet zo ingewikkeld. Ik garandeer je bijna als je zoekt op bepaalde vragen of op bepaalde problemen binnen jouw vakgebied of binnen hetgeen waar jouw website of shop over gaat, gegarandeerd dat er tenminste één blog over geschreven is waar jij een reactie op achter kan laten.

Ik begon deze tips met het gratis verkeer, maar je kan ook beginnen met het betaalde verkeer. Met Google Ads, en het is te ingewikkeld voor deze video om precies te laten zien hoe het werkt maar je moet even de basis onthouden. Op het moment dat iemand zoekt op een zoekwoord, kan jij zorgen dat die persoon een advertentie te zien krijgt en als die daarop klikt, dan komt die naar je website en dan betaal je daar een bepaald bedrag voor. En Adwords kan een hele effectieve manier zijn om mensen naar je site te krijgen om net even meer bezoekers te creëren en daardoor hopelijk ook meer omzet. Dus als je nog niet adverteert in Google, kan het zeker de moeite waard zijn om dat te proberen. Ik plaats even een link naar Google Ads en ik plaats even een link naar een uitleg van wat het is en hoe het werkt. Dus als je budget hebt, kan het een hele goeie manier zijn om al binnen tien minuten een campagne online te hebben en extra verkeer te genereren naar je website.

Nou dan ga ik natuurlijk even een open deur inschoppen want social media, ja, hij hoort toch op de lijst, hij moet genoemd worden maar vanuit social media kan je natuurlijk allemaal extra verkeer genereren naar je website. En of je het nou hebt over LinkedIn, over Facebook of over Instagram, via social media kan je meer bezoekers krijgen naar je website. En ook daar zijn verschillende manieren, je kan een kanaal opbouwen op een normale organische manier, je kan advertenties draaien die een bepaalde doelgroep naar je website sturen. Ook dat is te ingewikkeld om in deze video te laten zien. Maar weet dat je vanuit social media gigantische hoeveelheden verkeer naar je website kan sturen. Daar moet ik wel bij zeggen dat het doorgaans iets geschikter is voor business to consumer als je het hebt over Instagram en Facebook en business to business daar kan LinkedIn voor geschikt zijn.

Maar voor de meeste bedrijven geldt nog dat ze vanuit Google onbetaald, he SEO, of vanuit Google betaald, Google Ads, het meeste verkeer krijgen wat ook daadwerkelijk conversies draait. Dus als je alleen maar op zoek bent naar bezoekers dan is social media sowieso geschikt, als je meer bezoekers wil die ook daadwerkelijk omzet opleveren, dan moet je dat echt effe gaan testen. Want het is niet voor elk bedrijf even succesvol. Een tip die ik je wel kan geven; als je snel en makkelijk extra bezoekers wil hebben naar je website, ga dan naar Facebook of naar LinkedIn en zoek daar groepen die gaan over jouw onderwerp. Dus of het nou marketing is, huisdieren, fitness of bureaustoelen, gegarandeerd dat er een groep is die het over dat onderwerp heeft en dat kan een makkelijke manier zijn om met je doelgroep interactie te zoeken en dus extra mensen te sturen naar jouw website.

Wat ook een goeie tip is is e-mail marketing. En dat hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. Maar door alleen maar te zorgen dat mensen die nu op je website komen zich inschrijven voor een nieuwsbrief, kan je ze vervolgens waardevolle e-mails sturen en dan blijven ze terugkomen naar je website zonder dat ze specifiek opnieuw iets Googelen of je zien op social media. Email marketing kan een supergoeie manier zijn om extra bezoekers te genereren, niet alleen extra bezoekers, eigenlijk ook terugkerende bezoekers en die zijn vaak nog veel waardevoller dan nieuwe bezoekers. Je kan een band mee opbouwen met je lezer en je kan ervoor zorgen dat als je een keer iets geweldigs te verkopen hebt of een bepaalde actie hebt met een product, dat je dat extra kan pushen via de e-mail. Dus e-mailmarketing, echt een top manier om extra bezoekers te genereren.

Ga gastbloggen. Ja, serieus, ga gastbloggen, gastbloggen is echt super. Niet alleen helpt het je beter scoren in Google, maar als jij een gastblog kan plaatsen op een bekende website dan kan je daar direct heel veel lezers vandaan halen. En mocht je helemaal niet weten wat gastbloggen is. Gastbloggen is dat je een blogbericht schrijft, maar dat plaatst op de website van iemand anders. En een makkelijkste voorbeeld zijn bijvoorbeeld sites als marketingfacts, frankwatching, emerce, fonq, eigenlijk wat gemaakt is om persberichten en gastbloggen op te zetten. Maar met name die gastbloggen die vaak qua inhoud best wel diep kunnen gaan, kunnen je een bepaalde autoriteit geven en kunnen mensen nieuwsgierig maken naar wie dat geschreven heeft, waar die het precies over heeft, die wat extra uitleg zoekt en daarom naar jouw website gaan. We hebben een aparte video over hoe gastbloggen precies werkt en hoe je gastbloggen kan vinden of websites waar je dat kan doen en hoe dat precies allemaal gaat. Maar gastbloggen is echt een super manier om meer bezoekers naar je website te krijgen, het vereist alleen wel dat je in de pen moet gaan klimmen en een goed inhoudelijk stuk moet gaan schrijven. Dus als je het hebt over tijdsbesteding, ja, het kost wel even tijd. Maar op de lange termijn levert het je ook heel veel op.

Wat een hele leuke manier is om meer bezoekers aan te trekken is door eigenlijk testimonials of reviews achter te laten. En dan bedoel ik niet een review op Google+ met een paar zinnetjes. Elk bedrijf heeft wel leveranciers van iets, zelfs het allersimpelste kleinste bedrijf moet wel eens iets kopen, al is het een auto of een laptop of een wat dan ook. Wat je kan aangeven bij zo’n bedrijf die iets geleverd heeft is dat je maar wat graag een hele goeie testimonial achterlaat, een review, een aantal sterren, een verhaaltje met hoe goed je geholpen bent, als je in die testimonial of review een link naar je website kan krijgen. EN dat betekent dat jij met je gezicht misschien zelfs, of alleen in tekst op de website staat van iemand anders. En dat heel veel mensen die dus die website bezoeken ook jouw stukje tekst zien staan en misschien wel doorklikken naar je website. Dat zijn niet altijd de meest relevante bezoekers, maar aan de andere kant, je weet nooit hoe een koe een haas vangt en alle bezoekers die je er extra door krijgt kunnen ook geen kwaad. Dus het achterlaten van testimonials kan een hele leuke manier zijn om extra bezoekers te krijgen omdat mensen bij wie je de testimonial aanbiedt, daar vaak heel erg blij mee zijn. En het voordeel voor jou is, het kost niks en het is meestal snel geregeld en als laatste is de partij je vaak ook nog dankbaar. Dus eigenlijk niks dan voordelen.

Wat ook een hele toffe manier kan zijn om extra bezoekers te genereren is door op je website of shop whitepapers te maken. Een whitepaper is meestal een duidelijke uitleg of een duidelijke beschrijving van iets als een casestudie of een praktische handleiding, die kunnen mensen downloaden en dan weet je zeker dat als ze die een dag later of een week later of een maand later dan nog eens lezen, of ze gebruiken hem tijdens een vergadering, dan staat jouw naam erbij en de kans dat ze dan terugkomen naar je website is vrij groot. Bijvoorbeeld omdat ze extra vragen hebben of omdat ze willen weten wat er nog meer staat als het interessant was. Dus wil je meer bezoekers genereren van een hele hoge kwaliteit, dan kan een whitepaper heel goed werken, zeker in de business to business markt.

YouTube video’s is natuurlijk ook een geweldige manier om meer bezoekers te genereren. Je zit nu een YouTube video te kijken en dan is de kans ook groot dat je wel eens op de site van Klik Proces bent geweest. En je kan een link naar de website achterlaten in de beschrijving. Mensen kunnen in de comments, in de reacties een link achterlaten, je kan ook daar zelf een link vastzetten als je wil bij de reacties. Dus er zijn heel veel manieren waarop mensen kunnen doorklikken naar je website, los van het feit dat een view op YouTube natuurlijk eigenlijk al meer verkeer is. Dus YouTube video’s zijn zowel leuke als waardevolle manieren om extra verkeer naar je website te krijgen. Het enige is, je moet natuurlijk wel de video in mekaar zetten en als jet het doet zoals wij het doen, dus met iemand die praat bij een scherm dan moet je wel een script schrijven en je moet het daadwerkelijk gaan filmen en editen. Maar geloof me, het is heel leuk om te doen en het kan heel waardevol zijn om extra bezoekers te genereren.

En zoals je YouTube video’s hebt, zo kan je ook podcast hebben en een podcast is eigenlijk niks anders dan een soort radio-uitzending waarbij je alleen maar audio hebt. En heel veel mensen luisteren dat en wat je bijvoorbeeld kan doen is als ze meer informatie willen of ze willen iets nog eens nalezen of ze willen iets downloaden, moeten ze daarvoor naar je website gaan. Dus een podcast an sich is natuurlijk al een luisteraar naar jou of naar jouw merk dus dat is al goed maar ook daarmee kan je heel makkelijk extra verkeer trekken door ze eigenlijk iets aan te bieden wat ze op je website alleen kunnen krijgen. Dus een podcast kost ook tijd om te maken, moet je ook een script hebben of een onderwerp hebben, het is heel leuk om te doen en het kan heel waardevol zijn voor je website of shop.

Een ander idee, wat heel simpel is, heel makkelijk uit te voeren maar gebeurt nog niet altijd, is dat je bekende klanten en andere mensen met wie je geregeld contact hebt op de hoogte stelt van het feit dat je een website hebt en wat je daar kan vinden.  En het zal je verbazen hoe weinig mensen dat waarschijnlijk weten en hoe leuk mensen het vinden om daarvan op de hoogte te worden gesteld. Dat moet je natuurlijk niet elke maand gaan doen ofzo, je moet mensen niet gaan dwingen maar het kan best eens slim zijn om eens door je telefoon te kijken of je adressenbestand in outlook of je klantenbestand en eens te denken, wie kan ik eens een keer een mailtje sturen met gewoon de uitleg; dit is m’n website, dit is wat je er kan vinden of dit is wat je er kan kopen, misschien zit er iets bij wat interessant voor je is. Gegarandeerd dat mensen dan even gaan kijken en hopelijk levert het je ook nog eens mooie omzet op.

Gebruik affiliates om verkeer naar jouw website te pompen. Want met name als je een product verkoopt aan consumenten, dan kan affiliate marketing een geweldige manier zijn om extra verkeer te halen. En affiliate marketing werkt as volgt; iemand anders promoot een bepaald product of een dienst die jij levert en als mensen vanuit hun website doorklikken naar jou en ze kopen iets of ze bestellen iets, dan krijgt die affiliate, degene die iemand heeft doorgestuurd, krijgt een percentage van dat bedrag. Een percentage van de omzet. En als er niks gebeurt, als ze niks kopen, krijgt de affiliate ook niks en als ze dat wel doen krijgen ze een stukje. Dus het is eigenlijk een win-win situatie, anders dan dat je iets van je marge inlevert. Maar dat kan een hele makkelijke manier zijn om gebruik te maken van gigantische websites om extra verkeer te sturen naar jou.

En dat kan echt extreem zijn. Je kan van de een op de andere dag duizenden extra bezoekers hebben. We hebben bijvoorbeeld een klant van ons die begonnen is met affiliate marketing en die kreeg na één dag, 600 extra bezoekers en 25 verkopen. En daar hoefde die dus niks anders voor te doen dan zich aan te melden en te zorgen dat alles goed stond, dat alles te meten was en bam, het verkeer kwam gewoon meteen. Dus als je iets verkoopt aan consumenten, zet dan affiliate marketing in om extra bezoekers te genereren. De grootste bedrijven die dat faciliteren in Nederland zijn denk ik PayPro en Desicon maar als je gewoon even Googelt op affiliate marketing dan vind je ze vanzelf. Je hoeft je dan maar eens op aan te melden en die hebben dan tientallen, honderden of misschien wel duizenden websites in hun netwerk zitten voor wie het potentieel interessant is. Dus door je één keer aan te melden kan je heel veel extra verkeer krijgen.

Hoe zit het eigenlijk met je email handtekening? Want als je erover na gaat denken, verstuur je ongelooflijk veel e-mails op een dag. Maar heb je wel een hele interessante emailhandtekening waar mensen op kunnen klikken om naar je website te gaan? Nu weet ik dat de meeste mensen daar sowieso hun website hebben, hé www.klikproces.nl. Maar je kan er ook iets interessanter van maken. Bijvoorbeeld download hier gratis dit of bekijk hier de gratis tips of iets anders opvallends. Ook dat kan ervoor zorgen dat je weer net dat beetje extra verkeer krijgt, misschien ook van mensen die je niet zo goed kent maar waar je wel mee aan het mailen bent. En als je toch zo veel mailtjes verstuurt, waarom zou je dan niet even die 10 minuten nemen om daar even goed over na te denken en dat eenmalig goed in te richten. Want elke bezoeker die eruit komt is gratis en mooi meegenomen.

Wil je een actie doen die bijna verzekert van meer bezoekers naar je website of webshop. Geef dan iets weg of hou een wedstrijd waarbij er iets ontzettend tofs te winnen is. Want als er iets is wat zorgt voor aandacht is het wel dat mensen iets gratis kunnen krijgen. Niet alleen kan lokale media dat oppakken maar als je iets doet voor sportclubs bijvoorbeeld of voor een bepaald goed doel, dan zijn er altijd mensen die daarin geïnteresseerd hebben of die daar baat bijhebben of die er nauw mee verbonden zijn. En die daar aandacht aan gaan besteden en dus gaan de mensen naar je website komen. Dus als je het budget hebt om iets weg te geven, om een wedstrijd te organiseren, kan dat een hele goeie manier zijn om te zorgen dat je meer bezoekers naar je website krijgt. En eigenlijk kan je heel veel van de andere promotietactieken die ik net noemde toepassen om nog eens heel duidelijk te maken aan iedereen voor wie het relevant is dat je zo’n wedstrijd hebt en dat ze effe naar je site moeten komen.

Laat je eens een keer interviewen. Ja, als je een bedrijf hebt of een webshop hebt en je hebt iets te melden en bijna iedereen heeft wel iets te melden, zorg dan dat je wordt geïnterviewd. Door misschien iemand die een groot YouTube kanaal heeft of een grote podcast heeft, iemand die veel blogt of misschien is het wel een bepaalde ondernemer of laat je interviewen door de krant. Maar bijna iedereen heeft wel iets interessants te melden dus zorg ervoor dat jij geïnterviewd wordt door andere mensen die al veel bereik hebben. En dan maak je gebruik van hun netwerk om meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Beantwoord vragen op vraag en antwoord sites. Want ja, ze bestaan nog steeds, naast forums heb je ook vraag en antwoord sites waar iemand heel simpel een vraag kan stellen en je heel snel een antwoord geeft. En als je nou meer bezoekers naar je website wil, is dat een hele goeie optie in sommige gevallen. D’r moet namelijk wel een vraag gesteld zijn rondom jouw vakgebied. Maar als je Googelt op bepaalde zoekwoorden en je krijgt daar vraag en antwoord sites naar boven dan raad ik je aan om daarop te reageren met het meest waardevolle, geweldigste antwoord wat jij kan ontwikkelen en op die manier kan je waardevolle bezoekers naar je website krijgen. Namelijk mensen die hebben Gegoogeld op de vraag die gesteld wordt, uitkomen op die pagina, jouw antwoord lezen en pats doorklikken naar je website.

Zorg ervoor dat je je remarketing en retargeting hebt aanstaan. En wat dat eigenlijk inhoudt is het volgende; als iemand eenmaal op je website is geweest, dat je via remarketing en dat is Google Ads of via retargeting en dat is meestal Facebook, LinkedIn of Instagram, dat mensen jouw site weer voorbij zien komen. En je kent het misschien wel, dat je één keer op bol.com iets hebt gezocht en vervolgens word je door het hele internet gevolgd met bol.com met het aanbod van precies dat product. En een hele effectieve en vaak relatief goedkope manier om bij mensen de komende 30 dagen nog in het vizier te blijven. En wij gebruiken het zelf ook voor Klik Proces en bij on sis het extreem effectief want je zorgt er namelijk voor dat mensen die al interesse hebben in je vakgebied, hé het is al helemaal jouw doelgroep, dat die nog een keer terugkomen om nog iets interessants te lezen. En als je dat goed vol kan houden, dan gaan ze zich inschrijven voor je nieuwbrief, dan gaan ze contact met je zoeken, dan kunnen ze allerlei waardevolle dingen doen. Maar als iemand al op je site is, zorg ervoor at je hem via remarketing of retargeting nog een keer terugkrijgt, want dat is vaak relatief goedkoop en de kans op een conversie is best wel hoog.

Zet influencers in. Ja natuurlijk, want waarom zou je moeilijk doen, waarom zou je niet gewoon gebruik maken van iemand die al een groot netwerk heeft. Of dat nou door zo’n interview is of dat nou is door affiliate marketing of dus door het inzetten van influencers. Mensen die een groot bereik hebben op social media vragen of een deal mee sluiten zodat die tegen betaling of om wat voor reden dan ook jouw product promoten of jouw website promoten. Dan kan het heel hard gaan, net als met affiliate marketing, je kan in korte tijd heel veel bezoekers krijgen die hopelijk ook zorgen voor omzet. En het enige wat je hoeft te doen is de influencers op te zoeken, contact met ze zoeken en kijken of je een deal kan sluiten. Dus het inzetten van influencers, zeker als je aan consumenten verkoopt kan ontzettend goed werken.

Als een na laatste tip, heb ik dan nog, schrijf een persbericht. Zorg ervoor dat je in de lokale of misschien wel in de nationale kranten vermeld wordt, wanneer je iets hebt. En er valt toch altijd wel iets te vieren, hé een zoveel jarig bestaan, misschien het eerste paal slaan van een nieuw pand of wat er dan ook is, er is bijna altijd wel een reden om vermeld te worden in het lokale nieuws. En dat zorg t altijd voor een stukje aandacht, voor een stukje goeie PR en ook dus voor meer bezoekers naar je website. Bedenk dus goed, is er iets interessants gaande op dit moment wat we als persbericht kunnen versturen naar verschillende media in de hoop dat ze dat oppakken. En als het de eerste keer niet lukt, probeer het dan gewoon nog een keer.

Ja wat dat is eigenlijk m’n allerlaatste tip. Blijf doorzetten. Niet alle manieren die ik net heb genoemd om meer bezoekers naar je website of shop te krijgen werken even goed, niet allemaal werken even goed voor elke branche, niet alle manieren werken even goed voor elke site. Maar gegarandeerd dat deze manieren wel werken. Dus van deze ruim 20 methodes moet er tenminste één zijn die helemaal perfect is voor jou. Dus ik wens je heel veel succes met het inzetten van deze methodes, kijk wat bij je past en ga aan de slag. En blijf doorzetten. Blijf proberen, blijf doorgaan want het meest zonde kan wel zijn dat je eigenlijk het opgeeft omdat je twee dingen geprobeerd hebt die niet werken. Nou dan heb je nog een lijst met 18 andere dingen. Dus ga ervoor zou ik zeggen!

Ik wens je heel veel succes met het krijgen van meer bezoekers naar je website. Ga ervoor om die traffic te genereren, je hebt nu meer dan genoeg marketing ideeën om aan de slag te gaan. En ik zie je heel graag terug bij de volgende video met nog veel meer advies over YouTube, over Voice Search, over SEO en over conversie optimalisatie.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *