3 +3 Redenen om Miles Beckler te Volgen Via YouTube

by Bart van der Meer september 17, 2019
miles beckler

Miles Beckler is een Online Ondernemer met een Zeer Actief YouTube Kanaal, Die de Moeite is om te Volgen. In deze Video Vertel Ik Je Waarom.

Transcriptie: 3 (+3) Redenen om Miles Beckler te Volgen Via YouTube

Hey, mijn naam is Bart van Klik Proces en ik ga je zes redenen geven om Miles Beckler te volgen op Youtube of via een podcast. Welkom bij Klik Proces met informatie over betere rankings, meer bezoekers en een hogere omzet. Elke werkdag praktisch advies voor meer organische groei via SEO, conversie optimalisatie, Youtube en Voice.

En dan zou je zeggen Bart, lieve jongen, wie in godsnaam is Miles Beckler. Nou dat ga ik je precies uitleggen.

Wie is Miles Beckler?

Miles Beckler is iemand die al zijn leven lang in online marketing zit. Al vijftien of twintig jaar, zo oud als dat het internet is ongeveer. En hij is sinds een jaar of drie heel actief op Youtube en met podcast. En er zijn een paar dingen best wel uniek en best wel tof aan Miles waarom ik hem de moeite waard vind om te volgen en ik zou jou aanraden om dat ook te doen. Dus wat achtergrondinformatie, hij heeft een online bedrijf samen met zijn vrouw hebben ze drie online bedrijven. Ze zijn bezig om er nog een paar op te richten. Ze hebben daar in totaal miljoenen mee verdient, of in elk geval dat zeggen ze zelf. Dat kan ik niet verifiëren natuurlijk. Dat geld verdienden ze met zo’n beetje elk business model wat je kan bedenken. Dus ze hebben affiliate marketing, ze verkopen fysieke producten, ze verkopen online producten, ze passen alles toe wat je maar kan toepassen op een grote site. Een van hun sites trekt uit mijn hoofd ongeveer een miljoen bezoekers per maand vanuit Google. En ondertussen reist hij met zijn vrouw de wereld over of regelmatig zijn ze de wereld aan het rondreizen.

Miles plaatst drie keer per week een YouTube video online. Dus waarom zou je hem moeten volgen?

Reden 1: Transparantie

Nou, één is de transparantie. Hij is in vergelijking met de meeste YouTubers redelijk transparant. En dat betekent één dat hij eigenlijk bijna nooit echt de omzetten deelt. Omdat hij gewoon zegt dat hij daar geen zin in heeft. Daar voelt hij zich niet goed bij. Ik doe dat bijvoorbeeld ook niet, ik voel me daar ook niet goed bij. Maar hij is wel transparanter dan de meeste YouTubers. Dus hij belooft je geen gouden bergen, hij zegt dat online geld verdienen gewoon niet een of andere gouden ei is en met een week heb je het geregeld. Het is gewoon hard werken maar je kan er wel echt iets moois van maken. Maar hij vertelt wel veel van wat hij doet of wat hij denkt dat jij zou moeten doen en hoe je dat moet toepassen. Niet altijd tot in de grootste detail maar wel veel gedetailleerder dan de meeste mensen en hij neemt je ook wel eens mee bijvoorbeeld in zijn eigen Facebook advertenties of in zijn eigen funnel of zulke dingen.

Reden 3: Affiliate Case Study

Daarnaast hij heeft hij ook veel toffe casestudies die hij publiceert.  Dus hij heeft gewoon de casestudie van zijn eigen YouTube kanaal wat hij ongeveer drie jaar geleden is begonnen. En daar laat hij gewoon de progressie van zien. Dat is leuk om te volgen. Hij is net begonnen met nieuwe affiliate sites op te richten. Ook daar maakt hij een casestudie van en update hij in elk geval één keer per maand de voortgang en is hij redelijk transparant in wat hij doet en waarom hij dat doet en hoe dat precies zit. Dus dat is best leuk en inspirerend om te volgen.

Reden 4: Alle Soorten Online Marketing

Hij plaatst video’s over eigenlijk alle soorten online marketing. Zelf beoefenen ze dat ook, dus Facebook advertenties, Instagram advertenties, e-mailmarketing, funnels, SEO’s, SEA, YouTube, noem het maar op. Als het online marketing is dan maakt hij er video’s over. En niet alleen vertelt hij dan wat je moet doen en waarom, maar vaak laat hij ook voorbeelden zien van hun eigen bedrijf met wat ze hebben gedaan en waarom dat wel of niet heeft gewerkt.

Reden 5: Mindset Video’s

Daarnaast maakt hij ook video’s over mindset, over inspiratie, over ondernemerschap, dus dat is soms wel eens fijn om te horen. Dus dat hij niet gaat over echte tactieken, van nou je moet dit doen of dat doen of tien Facebooktips. Maar ook gewoon over je manier van denken, hoe je als ondernemer kan denken, hoe je als marketeer kan denken en hoe je gewoon sneller meer kan verdienen of dingen slimmer aan kan pakken. Denk aan wanneer besteedt je iets uit aan iemand, wanneer doe je het zelf, hoe automatiseer je bepaalde processen, hoe zorg je dat je leert en blijft groeien als ondernemer. Dus los van heel veel online marketing advies, heeft het ook wel een beetje mindset inspiratie en dat is op z’n tijd wel eens lekker.

Reden 6: Vraag en Antwoord

Ook heeft hij één à twee keer per maand dat je live vragen kan stellen aan hem. Dus dan doet hij gewoon een live stream. Dan kan iedereen zijn vragen stellen, jij dus ook. En hij geeft op een heel groot gedeelte van de antwoorden vragen. Het is niet alsof hij tienduizenden vragen per Q&A krijgt, dus als je vragen hebt over online ondernemerschap of over specifieke tactieken ofzo, kan je die echt aan hem stellen. Hij doet het ook vaak met zijn vrouw dus kan je ze aan hun allebei stellen. En dan krijg je er antwoord op. En ook dat is best wel iets tofs, iets waardevols.

In zijn algemeenheid als je een online bedrijf runt, als je ondernemer bent of als je marketeer bent die veel met online marketing bezig is dan kan je er veel aan hebben.

Maar let wel op…

Maar daar wil ik wel even één ding bij zeggen. Hij heeft wel heel duidelijk de zaken toegepast die in het boek ‘Succes Secrets’ naar voren komen. Dat is geschreven door de maker van clickfunnels. En dat is een heel goed boek over hoe je zeg maar een community opbouwt. En je merkt wel dat hij tactieken of ’trucjes’ daarvan toepast. Dus hij heeft het vaak over andere fake guru’s die blijkbaar niet goed zijn maar Miles is wel goed. Dus je merkt wel dat hij bepaalde beïnvloedingsprincipes gebruikt om een community te creëren. Nou heb ik daar op zich geen problemen mee, want hij zet gewoon heel veel waardevolle content online en hij is tof om te volgen. Hij is prettig om naar te luisteren. Maar weet wel dat hij soms iets meer zichzelf doet voorkomen alsof hij het allemaal voor niks doet, terwijl hij donders goed weet waar hij mee bezig is. Terwijl hij donders goed weet hoe je zo’n community opbouwt, hoe je daar geld aan verdient etc. Dus ja, hij geeft heel veel waardevolle info gratis weg. Veel meer dan elk andere Youtuber die ik ken. Maar denk niet dat hij dat doet uit de goedheid van zijn hart, want hij verdient er ook gewoon heel veel geld mee ondertussen. Dus dat is gewoon even een kleine opmerking, weet dat.

Ik raad je zeker aan om hem te volgen. Toffe gozer. Je kan er veel aan hebben. Je kan er heel veel van leren. Niet alleen nu, maar voorlopig gaat hij er niet mee ophouden. Dus de komende jaren verwacht ik nog drie video’s in de week. Dus als je veel op Youtube zit of veel podcast luistert, Miles Beckler, Milesbeckler.com kan je zijn website vinden, ik zou zeggen ga erheen, geniet ervan en ik hoop dat je de volgende keer weer kijkt, luistert of leest, want dan heb ik nog veel meer advies voor je over conversieoptimalisatie, Youtube, podcasten, Voice en SEO.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *