0 Naar 33.000 Bezoekers in 2020 [SEO Case Study]

by Bart van der Meer januari 23, 2020
0 naar 33.000 bezoekers seo case study

Hieronder Staan Alle Updates Van Deze Fantastische SEO Case Study Die We in 2020 Maken:

Van 0 Naar 33.000 Bezoekers Per Maand in 12 Maanden Via Specifieke SEO Strategieën.

Alle Updates op een rij:

Update #1: Voorbereiding

Hey mijn naam is Bart van Klik Proces.

En ik heb weer een te gekke case study die wij door heel tweeduizendtwintig gaan draaien.

Namelijk hoe je een website van nul naar drieëndertigduizend bezoekers per maand krijgt, in twaalf maanden.

En gelukkig die ik dit project niet alleen of beter gezegd doe ik eigenlijk helemaal niks aan dit project, want dat doet mijn collega Roos. Ik zou zeggen Roos het is jouw filmdebuut stel jezelf even voor.

Ik ben Roos van Klik Proces, ik ben accountmanager en copywriter en ik ben hoofdelijk verantwoordelijk voor dit project.

Welkom bij Klik Proces met informatie voor betere rankings, meer bezoekers en een hogere omzet. Elke werkdag praktisch advies voor meer organische groei via SEO, CRO, YouTube en Voice.

De eerste vraag is eigenlijk waarom gaan wij dit eigenlijk doen?

Allereerst natuurlijk omdat wij het heel erg leuk vinden, SEO is ons vak. Wij proberen met deze website verschillende SEO strategieën uit, en daar hebben we nu eentje van uitgekozen die lijkt te werken dus daar gaan we op voortborduren, en als het niet werkt passen we het gewoon weer aan.

Überhaupt is het gewoon een toffe site om experimenten mee te kunnen draaien dus vandaar ook dat wij de site voorlopig nog niet gaan vertellen dan kunnen wij er wat mee doen. Ja wij vinden het leuk maar wij willen ook gewoon alten zien dat het kan dat je echt vanuit niks best wel hard kan groeien met beperkte middelen, en wij gaan ons best doen om zo transparant mogelijk te zijn over alle tijd en energie en alles wat wij met die site doen zodat je het in feit kan repliceren.

Nou dit is de maand nul update, waarin wij in feite de voorbereiding gaan uitleggen van het moment dat wij zijn begonnen.

want wij kunnen wel zeggen wij hebben het in twaalf  maanden gedaan maar er is ook wel wat voor bereiding aan vooraf gegaan en om transparant te zijn moeten wij dat natuurlijk wel vertellen.

Dus het eerste is Dat wij al een aantal jaar geleden voor ongeveer achthonderd euro een domein hebben gekocht wat een behoorlijke kracht heeft.

En dat domein gaan wij deze keer inzetten om de site snel te laten groeien.

Dus in die zin beginnen we niet helemaal met nul, want de website heeft wel al bepaalde stats.

Die stats zal ik je even vertellen: De website heeft driehonderdvijfentwintig verwijzende domeinen, met in totaal honderd K backlinks naar de website toe.

Tweehonderdzesentachtig van die driehonderdvijfentwintig verwijzende domeinen hebben ook echt een do-follow link dus eigenlijk zijn er zesentachtig linken die echt tellen. Goed om te vermelden dat van die tweehonderdzesentachtig do-follow linken zitten echt wel hel sterke tussen.

Echt DR-80+ linken dus wij hebben echt vvoor achthondered euro een goed domijn gekocht, de huidige stats zijn ook als volgt: Het heeft een DR van achtentachtig en DA van negenentwintig en een Trust Flow van negentien ten opzichte van een saitation flow van drieëndertig.

Dus wij beginnen niet helemaal bij nul maar het zijn ook weer niet statistieken waarvan je denk dat is onbereikbaar voor iemand anders.  

Dus hoewel het domein al wel wat linken heeft is het ook niet zo dat wij op onbereikbare hoogte zitten.

Waar het domein vroeger voor gebruikt werd heeft niks te maken met waar wij het domein nu voor gaan gebruiken dus wij hebben gewooon alle backlinks, alle verwijzende domeinen gewoon met een drie-nul-één nar de homepage gestuurd en daar doen wij verder dan ook niks mee.

Dus dat zijn de statistieken van het domein. Maar dan is natuurlijk de vraag wat voor  

Update #2: Januari Resultaten & Activiteiten

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *