Wat Zijn Sparking Triggers en Hoe Gebruik Je Dit Voor Conversies

by roos oktober 16, 2018
Sparking triggers

[vc_row][vc_column][vc_column_text dp_text_size=”size-2″]

Gebruik Sparking triggers om Jouw Conversies te Verhogen

Op dit moment zijn sparking triggers ontzettend populair in de online marketingwereld. Door het hier gaat over snelle acties kunnen conversies eenvoudig worden gerealiseerd.

 

Wat is Sparking triggers

Sparking triggers zijn triggers die onze motivatie makkelijk doen ontvlammen en aanzetten tot actie. Een ‘Sparking Trigger’ zal ons aanzetten tot actie wanneer: Het ons opvalt, er één of meer relevante motivaties achter zitten en het belangrijkste, als er een combinatie is van motivatie en actie.

 

Een Sparking triggers voorbeeld

Sparking triggers zijn voornamelijk duidelijk terug te vinden in de dienstensector. Je kunt je online eenvoudig inschrijven voor een online workshop. Denk aan workshops zoals: het verdubbelen van je omzet in de laatste maand van het jaar, in 5 stappen naar je droombaan etc. Door middel van een persoonlijk verhaal of een persoonlijke boodschap wordt jij overgehaald om de gratis workshop te volgen.

 

Tips hoe je Sparking triggers toepast om conversies te verhogen

Er zijn verschillende manieren waarop je sparking triggers kunt toepassen maar een aantal stappen moet je in je denkproces niet vergeten:

  • Bepaal welke motivatie je klant mist om actie te ondernemen.
  • Analyseer welke informatie de kloof in hun motivatie opvult
  • Analyseer vervolgens wat de beste momenten zijn om met deze informatie te komen en kies het meest geschikte medium en / of apparaat om het te verspreiden
  • Verstuur tenslotte uw ‘Spark’ op het gekozen moment, via het gekozen medium, inclusief de motivatie die informatie gebruikt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *