WordPress website gehackt? Klik Proces lost het voor je op!

by Bart van der Meer november 01, 2019
wordpress website gehackt

Is jouw WordPress website gehackt? Zelfs voor een gevorderde WordPress gebruiker kan het moelijk zijn om een website hack ongedaan te maken. Geen zorgen, wij kunnen het voor je oplossen. Onze experts verwijderen de virussen en malware binnen korte tijd.

Weet je niet zeker of jouw website gehackt is?

Het kan nogal wat expertise vergen om te beoordelen of een website daadwerkelijk gehackt is. Een gehackte website kun je namelijk aan een heleboel dingen herkennen.

Denk bijvoorbeeld aan irritante pop-ups op jouw website, een onbereikbare website of allemaal rare code op jouw website.

Ben je nog niet zeker? Wij een handig artikel over de kenmerken van een gehackte website samengesteld.

Hoe werkt het precies?

Een hack-vrije website in slechts 3 stappen!

1. Offerte aanvragen

De experts van Klik Proces zullen met behulp van gespecialiseerde software zorgen dat jouw website hack-vrij wordt gemaakt. De kosten hiervoor betreffen eenmalig €400. De eerste stap naar een schone website is het aanvragen van een offerte. De offerte krijg je per e-mail binnen. Klik Proces werkt met een betaling vooraf.

2. Gegevens aanleveren

Wanneer je de offerte hebt aangevraagd krijg je ook meer informatie over de volgende stap. Namelijk het aanleveren van jouw website gegevens. Die hebben wij nodig om jouw website weer hack-vrij te maken. Allereerst zullen wij de gegevens controleren en wanneer wij aanvullende gegevens nodig hebben zullen wij jou hiervan op de hoogte stelen.

3. Hack oplossen

Als jouw website gegevens bij ons bekend zijn én wanneer de offerte betaald is kunnen de specialisten van Klik Proces aan de slag! Het oplossen van de hack duurt gemiddeld 1-5 werkdagen.

Veelgestelde vragen

Garanties

Het kan zijn dat er een voor de specialisten voor Klik Proces onbekend probleem optreed tijdens het oplossen van de hack. In dit geval kan Klik Proces ook geen garantie geven dat de website daadwerkelijk hack-vrij gemaakt kan worden. De kosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *