YouTube Tags Verbeteren Via TubeBuddy in 2 Minuten

by Bart van der Meer april 13, 2019
YouTube tags via Tubebuddy

Korte Uitleg van de Handige Tool TubeBuddy en Hoe deze GRATIS Software Jou Helpt de Perfecte YouTube Tags Toe te Voegen.

Transcriptie: YouTube Tags Verbeteren Via TubeBuddy in 2 Minuten

Hey, mijn naam is Bart van Klik Proces en ik ga je precies vertellen hoe je je YouTube SEO-tags kan verbeteren met behulp van TubeBuddy in slechts twee minuten. Dus in twee minuten is jouw YouTube SEO veel beter op orde door het effectief toe te passen van YouTube tags. En ik ga je precies vertellen wat dat precies inhoudt, wat het stukje software is en hoe je het toepast. En TubeBuddy is een gratis stukje software want voor wat ik je ga vertellen heb je de premium versie niet nodig, wat je heel simpel kan downloaden, zoals je hier ziet. Je kan het installeren op je Firefox of op je Google Chrome als extension. Je verifieert het met je YouTube kanaal met dat account en vervolgens krijg je heel veel informatie te zien waar jij handig gebruik van kan maken.

En de reden dat het jouw YouTube SEO zo erg verbetert is eigenlijk omdat je ongegeneerd de video’s van concurrenten tot in detail kan gaan bekijken. En ik ga in deze video inzoomen op één specifiek stuk. Ik ga je vertellen hoe je jouw YouTube SEO-tags kan verbeteren met behulp van TubeBuddy en als je het niet precies weet wat het is, de tags van je video zijn een soort de meta-keywords van je website van 10 jaar geleden. Hé vroeger kon je aan je pagina allemaal keywords toevoegen, de meta-keywords, en dat vertelde Google dan waar jouw pagina over ging. En als je er maar genoeg intrapte dan ging je eigenlijk wel beter scoren. Nou voor websites is dat inmiddels zinloos want Google gebruikt dat niet meer maar voor YouTube gebruikt Google die tags dus nog wel heel erg.

Dus zou het niet makkelijk zijn als je precies de tags van je concurrent kan zien? Met TubeBuddy kan dat dus. Dus ik heb hier een voorbeeld gepakt, ik heb even op YouTube gezocht op laminaat leggen en deze video stond als tweede, nu ik TubeBuddy heb geïnstalleerd zie je aan de rechterkant de tags verschijnen. En die tags zijn dus de zoekwoorden of de labels die de uploader heeft toegekend aan die video. In dit geval dus eigenlijk jouw concurrent. En wat je daarnaast ziet, dat getalletje, dat is hoe hoog scoort die video in YouTube als je zoekt op dat zoekwoord. Dus niet alleen zie je de tags die de concurrent heeft toegevoegd, je ziet ook de positie waarop die scoort. En dat kan je dus gebruiken.

Dus als je concurrentie hebt in YouTube, pak al die video’s, kijk welke tags ze gebruiken en zorg dat je alle relevante tags die je tegenkomt toevoegt aan jouw video.

Zo weet je zeker dat jij eigenlijk net zo goed bent als al je concurrenten bij elkaar. Eigenlijk heb je alle YouTube tags toegevoegd die je concurrenten ook hebben en misschien nog wel meer. Dus dat zorgt ervoor dat jouw YouTube video veel beter gevonden gaat worden. En het is nog gratis ook, da’s het allermooiste.

Natuurlijk kan deze software nog veel meer, maar dat is misschien voor een andere video. Voor nu zeg ik, ga dit gebruiken voor je YouTube video’s. En ik zie je graag natuurlijk bij de volgende weer terug want dan hebben we nog veel meer advies over YouTube, over SEO, over conversie optimalisatie en over Voice.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *