Gratis Backlinks Plaatsen of Aanmelden Helpt je Niet!

by Bart van der Meer december 02, 2019
gratis backlinks plaatsen of aanmelden

Wil je een Backlink Gratis Plaatsen of Aanmelden? Waarom? Dit Gaat Je Niet Helpen in Google. Maar Ontdek Hier Wat Je Wel Helpt.

Transcriptie: Gratis Backlinks Plaatsen of Aanmelden Helpt je Niet!

Hoi, mijn naam is Bart van Klik Proces en in deze video ga ik je vertellen waarom het gratis plaatsen van je links of het gratis aanmelden van je backlinks complete bullshit is. 

Dus.. je bent bezig met jouw website of jouw webshop en je wil gaan groeien in Google? Je wil hoger scoren op bepaalde zoekwoorden? Dus je denkt dan moet ik gaan linkbuilden. Waarom zou ik niet mijn website of mijn webshop ergens aanmelden, zodat ik lekker gratis linken krijg naar mijn site, zo kom ik hoger in Google en verdien ik bakken met geld en klaar?

Zo simpel werkt het dus niet en ik ga je nu vertellen waarom je moet ophouden met die manier van denken.

Waarom Gratis Backlinks je Niet Verder Helpen

Maar waarom helpen gratis backlinks jouw website of webshop niet verder?

Allereerst als het zo makkelijk zou zijn dan zou iedereen het doen. En als het zo makkelijk zou zijn zou iedereen die iets met websites of shop doet miljonair zijn want ja, je komt toch altijd boven in Google.

Gratis linken zijn bijna per definitie waardeloos. En je moet een beetje onthouden hoe minder moeite je hoeft te doen om een backlink te krijgen, doorgaans, hoe minder waardevol die is.

Want als het gratis is en weinig moeite kost, doet iedereen het en als iedereen iets doet dan heeft het eigenlijk totaal geen zin meer. Dus het enige waar jouw linken op terecht komen als je ze gratis ergens kan plaatsen of kan aanmelden en dat die link ontstaat is het op volgespamde nutteloze websites die barsten van de linken.

Voorbeelden Nutteloze Gratis Backlinks

Artikel Marketing

En ik zal je een paar voorbeelden geven, het makkelijkste voorbeeld hiervan is artikel marketing. Je schrijft een artikeltje van twee- tot driehonderd woorden plaatst het op een site, je krijgt een backlink en hoppa er gebeurt niks.

Blogreacties

nutteloze gratis backlinks

Met bloggen reacties is hetzelfde, alleen bloggen reacties zit soms nog een moderator achter maar dat ook, je vult even iets in en je hebt een backlink en hoppa.

Forums

Ook dat helpt niet. Bij forums precies hetzelfde, als je namelijk een forum hebt zonder moderator, ja dan kan je je aanmelden, heb je een backlink, maar dan is het waarschijnlijk helemaal volgespamd dat forum en als je wel een moderater hebt dan krijg je er niet zomaar een backlink op.

Hoe je het ook wendt of keert, als je heel makkelijk jouw link ergens kan aanmelden of gratis kan plaatsen, dan helpt hij je niet om hoger te scoren in Google.

Gratis Backlinks die Wél Waardevol Zijn

Dus als je een manier zoekt om gratis je link ergens te plaatsen, dan kan dat wel maar dan moet je er wel moeite voor gaan doen in de zin van tijd.

waardevolle gratis backlink

Door bijvoorbeeld actief te worden op een forum en niet in een keer lengte droppen, door te gaan gastbloggen waarbij je een goed artikel moet schrijven, door zinvolle blogreacties achter te laten en zo zijn er nog veel meer linkbuilding technieken, ben je benieuwd naar deze 109 technieken, neem dan een kijkje op deze pagina: 109 linkbuilding technieken.

Er bestaan nog meer manieren om dat gratis te doen. Maar ga er niet vanuit dat je je link zo ergens kan aanmelden dat je website dan wordt opgenomen en dat je zoekwoord opeens omhoogschiet. Dus als je het al gratis wil, dan gaat het sowieso tijd en moeite kosten.

Dus jouw backlinks ergens aanmelden is absolute bullshit. Je hebt er niks aan, het kan bijna niet en als het wel kan helpt het je niet om hoger te scoren in Google dus stop met het proberen te nemen van shortcuts, stop met tactieken na te jagen die gewoon niet meer werken en start met het werk te doen want dat is het enige waarvan je niet alleen nu maar de komende jaren profijt gaat hebben.

Nogmaals we hebben een document, daar staat alles in wat je nodig hebt dus ik zou zeggen, ga aan de slag. En ik zie je natuurlijk graag terug bij de volgende video met nog meer eerlijk advies over SEO, over conversie optimalisatie, over YouTube of over Voice.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *